14 Temmuz 2017 Cuma

Wild Romance Konusu ve Oyuncuları


Yorum ve replikler için buraya bakabilirsiniz. 

KONUSU
Yoo Eun Jae hocasının açtığı koruma şirketinde korumalık yapan, Judo'da siyah kuşak sahibi bir kızdır. Babası'nın doğum gününde kutlama yapmak için ailece karakokeye giderler. Orada çıkan bir yanlış anlama sonucu Eun Jae ünlü beyzbolcu Park Moo Yeol'ü biraz hırpalar ve olayın videoya çekilip internette yayınlanmasıyla Moo Yeol'ün menajeri Kim Tae Han dedikoduların kesilmesi için Eun Jae'yi Moo Yeol'ün koruması olarak işe alır. Ancak büyük bir sorun vardır. Eun Jae beyzbol takımı olan Martılar'ın taraftarıdır ve o sezon Martılar, Hayalciler takımından olan Moo Yeol'ün son sayısı yüzünden maçı kaybetmiştir. Bu yüzden Eun Jae, Moo Yeol'e karşı kin beslemektedir.

OYUNCULAR
Lee Dong Wook en son Goblin dizisiyle karşımıza çıktı. Ve hiç şüphesiz o dizide sergilediği oyunculuğu ile bir kez daha kendini kanıtlamış oldu. Ben Dong Wook'u ilk kez My Girl'de izlemiştim. 

Lee Si Young henüz yayını bitmiş olan Lookout dizisinde başrol olarak oynadı en son. Aktrisin oynadığı dizilerden Boys Over Flowers ve Playfull Kiss'i izledim. Ki bu iki dizide de baş karakterleri ayırmaya çalışan biriyken bu dizide böyle iyi bir karakter canlandırması ona daha çok yakışmış.  
  

İkilinin dışında dizide Lim Ju Eun, Kang Dong Ho, Jessica Jung, Hwang Sun Hee ve Oh Man Seok'da yer almaktadır. 

Yönetmen: Bae Kyeong-soo 
Senaryo: Park Yeon Sun 
"White Christmas 
Age Of Youth"
Ülke: Güney Kore
Yayın Kanalı: KBS
Bölüm Sayısı: 16

Fragmanlar







Hoşçakalın... 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder